Funcție vacantă: Cercetător studii cantitative

iData angajează Cercetător studii cantitative

Compania Date Inteligente SRL, numită în continuare iData, reprezintă o companie de cercetare, specializată în analize cantitative, calitative, studii de piață și alte tipuri de cercetări.

iData anunță concursul privind suplinirea funcției vacante de Cercetător studii cantitative pentru perioadă determinată. Candidații interesați sunt rugați să transmită CV-ul și o scrisoare de motivație (până la o pagină) pe adresa mihai@idata.md până pe data de 26 octombrie 16:30. Candidații pot transmite de asemenea, lucrări proprii sau făcute în echipă, cu specificarea rolului condidatului/candidatei în cadrul echipei, dacă ele se referă la analize de date, cercetări sau alt gen de studii cantitative. Echipa iData se așteaptă de la candidați să împărtășească aceleași valori corporative: inovația, integritatea, dedicația și lucrul în echipă.

iData nu face discriminare pe criterii de sex, religie, etnie ș.a. și încurajează toate persoanele eligibile să aplice la această poziție.

Cerințe față de candidați:

  • Studii în domeniul statistică, sociologie, economie generală, finanțe sau similare, nivel – cel puțin licență.
  • Cunoașterea limbii române la nivel matern/avansat.
  • Cunoașterea limbilor rusă și engleză va constitui un avantaj.
  • Experiența de lucru în domeniul analizei datelor va constitui un avantaj.
  • Abilități de utilizare la nivel mediu a MS Word, MS Excel, MS PowerPoint.
  • Abilitățile de utilizare a SPSS sau Stata vor constitui un avantaj.

Perioada de lucru: 30 octombrie – 25 decembrie 2017, cu posibilitatea de extindere.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa mihai@idata.md, mob. 069194064 și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/dateinteligente

Leave a Reply

Your email address will not be published.

top