LocalCensus

Serviciul LocalCensus este destinat atât autorităților publice locale pentru desfășurarea unui recensământ local, cât și asociațiilor de profil, care doresc realizarea unui recensământ în cadrul industriei/breslei. Compania iData a realizat deja recensământul surselor-mass-media și are capacitatea și experiența de organiza studii similare și pentru alte domenii.

Menționăm că realizarea unui recensământ presupune culegerea datelor despre toți subiecții unui grup, cum ar fi o populație sau o mulțime de companii. Pentru a beneficia de acest serviciu oferit de iData, vă recomandăm să ne contactați pentru a vă face o ofertă personalizată, reieșind din necesitățile dvs.

Pentru recensămintele în rândul populației la nivel de localitate/comună/oraș, am pregătit 3 pachete standardizate pentru o populație de 3000/7000/15000 de locuitori. Pentru acest tip de recensăminte, vom colecta informația despre populația prezentă, populația plecată, despre gospodării, dar și despre activitatea economică a populației, atât oficială, cât și informală.

(Link la prezentarea cu mass-media)

Small Standard Large
Nr. populației 3000 7000 15000
Durata (săptămâni) 10 15 20
Pagini chestionar (RO/RU) 4 4 4
Cuprinderea recensământului Populația prezentă, în detaliu. Populația absentă – chestionar scurt. Activitățile economice desfășurate de persoane fizice și juridice, oficial sau informal. Gospodăriile – chestionar sumar.
Rata maximă a necuprinderii 10.0% 10.0% 10.0%
Preț (euro) 8999 17999 34999

Prezentarea Studiul de necesități ale mass-media din Republica Moldova

top