NationalPoll

Pe lângă QuickPoll – serviciu specializat pe sondaje locale, propunem și opțiunea organizării unui sondaj la nivel național, fără regiunea transnistreană. Pentru orice cercetare în regiunea transnistreană, vă rugăm să ne contactați (link la Contacte) pentru a stabili individual oferta iData.

iData organizează atât sondaje standarde la nivel național, pe un eșantion de 1100 respondenți cu marja de eroare maximă de 2.9%, dar și două opțiuni suplimentare: Basic – eșantion de 600 de persoane și o eroare maximă de 4%, dar și Extended – eșantion de 1800 de persoane cu o eroare maximă de 2.3%. Sugerăm Basic pentru dorința de a afla opinia cetățenilor Republicii Moldova asupra unor subiecte generale, care nu necesită analize în detalii, acest serviciu este făcut mai rapid, marja de eroare e acceptabilă și timpul de culegere și analiză a datelor e mai mic.

Pentru a obține rezultate mai reprezentative la nivel regional și după anumite categorii, sugerăm pachetul Extended, cu 1800 de respondenți. Recomandăm acest tip de sondaj pentru studii mai profunde.

Numărul de întrebări ce pot încăpea în acest chestionar poate varia, în dependență de complexitate de la 30 la 100. Chestionarele sunt elaborate în limbile română și rusă.

Toate prețurile sunt negociabile, iar serviciile pot fi ajustate la dorința solicitantului, spre exemplu: pot fi efectuate studii pe grupuri-țintă mai înguste, în regiuni mai specifice etc.

Vedeți mai jos un exemplu de rezultate ale unui studiu ce a vizat situația tinerilor de 16-20 ani, din câteva localități specifice.

(Link la prezentarea studiului cu tineri)

Basic Standard Extended
Nr. respondenți (interviu față-n față) 600 1100 1800
Durata (săptămâni) 2 4 6
Pagini chestionar (RO/RU) 6 6 6
Sondaj Aleatoriu, vârsta 18+, reprezentativ pe regiuni, medii, tipuri de localități, grupe de vârstă și sexe
Eroarea maximă e eșantionare 4.0% 2.9% 2.3%
Preț (euro) 7699 12999 20499
Ce este inclus în preț? ·         Tabele de frecvențe pe toate întrebările

·         Tabele de segmentare pe toate întrebările (excepție: cele deschise), după maxim 5 segmente

·         Diagrame pentru toate întrebările

·         Descrierea metodologiei

·         Raport cu observații iData de 2-4 pagini

·         Informațiile descrise mai sus imprimate color și în format electronic

·         Baza de date depersonalizată în format Excel sau alt format dorit.

Atitudinea tinerilor față de procesul electoral

top