QuickPoll

Serviciul QuickPoll al iData oferă trei pachete de bază, în dependență de dorința de detaliere a rezultatelor de către client. În mod normal, noi propunem pachetul simplu „QuickPoll”, ce permite obținerea rezultatelor studiului în doar 48 de ore și la un preț mic – 1799 euro. Acest tip de sondaj este perfect pentru aflarea rapidă a rezultatelor la un subiect de interes imediat. Îl recomandăm persoanelor și organizațiilor ce au nevoie să ia decizii rapide, inclusiv să reacționeze la unii factori de moment. iData a testat de câteva ori acest tip de sondaj și asigură o eroare minimă la nivelul întregului eșantion.

Totuși, pentru a obține rezultate dezagregate – după mai multe categorii, cu o precizie mai mare, am creat și pachetele „QuickPoll+” și „QuickPoll++”, care asigură un eșantion mai mare, o eroare de eșantionare mai mică și posibilitatea de analiza răspunsurile la întrebări în mai multe detalii. Aceste servicii de asemenea, sunt rapide și pot fi realizate în 3-4 zile.

Numărul de întrebări ce pot încăpea în acest chestionar poate varia, în dependență de complexitate de la 15 la 30. Chestionarele sunt elaborate în limbile română și rusă.

Toate prețurile sunt negociabile, iar serviciile pot fi ajustate la dorința solicitantului, spre exemplu: pot fi efectuate studii pe grupuri-țintă mai înguste, în regiuni mai specifice etc. Ofertele de mai jos sunt valabile pentru sondaje în raza orașului Chișinău. De asemenea, QuickPoll poate fi organizat și în alte regiuni.

Vedeți mai jos două exemple de rezultate ale QuickPoll (micro-sondaj) organizate de iData până acum:

(Link la prezentarea cu Dorin Chirtoacă)

(Link la prezentarea cu Paștele și top-locații Chișinău)

Pachete: QuickPoll Quickpoll+ QuickPoll++
Nr. respondenți (interviu față-n față) 300 450 600
Durata (zile) 2 3 4
Pagini chestionar (RO/RU) 2 2 2
Sondaj Aleator, vârsta 18+, reprezentativ pe sectoare, grupe de vârstă și sexe
Eroarea maximă e eșantionare 5.6% 4.6% 4.0%
Preț (euro) 1799 2499 3199
Ce este inclus în preț? ·         Tabele de frecvențe pe toate întrebările

·         Diagrame pentru toate întrebările

·         Descrierea metodologiei

·         Raport cu observații iData de 1-2 pagini

·         Informațiile descrise mai sus imprimate color și în format electronic

·         Baza de date depersonalizată în format Excel sau alt format dorit.

Prezentarea 1 Atitudinea chișinăuienilor față de inițiativa de organizare a referendumului de demitere a primarului general
Prezentarea 2 Top-locații în Chișinău. Cum vor sărbători chișinăuienii Paștele?

top