QuickPoll:

Serviciul QuickPoll al iData oferă trei pachete de bază, în dependență de dorința de detaliere a rezultatelor de către client. În mod normal, noi propunem pachetul simplu „QuickPoll”, ce permite obținerea rezultatelor studiului în doar 48 de ore și la un preț mic – 1799 euro. Acest tip de sondaj este perfect pentru aflarea rapidă a rezultatelor la un subiect de interes imediat. Îl recomandăm persoanelor și organizațiilor ce au nevoie să ia decizii rapide, inclusiv să reacționeze la unii factori de moment. iData a testat de câteva ori acest tip de sondaj și asigură o eroare minimă la nivelul întregului eșantion.

Totuși, pentru a obține rezultate dezagregate – după mai multe categorii, cu o precizie mai mare, am creat și pachetele „QuickPoll+” și „QuickPoll++”, care asigură un eșantion mai mare, o eroare de eșantionare mai mică și posibilitatea de analiza răspunsurile la întrebări în mai multe detalii. Aceste servicii de asemenea, sunt rapide și pot fi realizate în 3-4 zile.

Numărul de întrebări ce pot încăpea în acest chestionar poate varia, în dependență de complexitate de la 15 la 30. Chestionarele sunt elaborate în limbile română și rusă.

Toate prețurile sunt negociabile, iar serviciile pot fi ajustate la dorința solicitantului, spre exemplu: pot fi efectuate studii pe grupuri-țintă mai înguste, în regiuni mai specifice etc. Ofertele de mai jos sunt valabile pentru sondaje în raza orașului Chișinău. De asemenea, QuickPoll poate fi organizat și în alte regiuni.

Vedeți mai jos două exemple de rezultate ale QuickPoll (micro-sondaj) organizate de iData până acum:

(Link la prezentarea cu Dorin Chirtoacă)

(Link la prezentarea cu Paștele și top-locații Chișinău)

Pachete: QuickPoll Quickpoll+ QuickPoll++
Nr. respondenți (interviu față-n față) 300 450 600
Durata (zile) 2 3 4
Pagini chestionar (RO/RU) 2 2 2
Sondaj Aleator, vârsta 18+, reprezentativ pe sectoare, grupe de vârstă și sexe
Eroarea maximă e eșantionare 5.6% 4.6% 4.0%
Preț (euro) 1799 2499 3199
Ce este inclus în preț? ·         Tabele de frecvențe pe toate întrebările

·         Diagrame pentru toate întrebările

·         Descrierea metodologiei

·         Raport cu observații iData de 1-2 pagini

·         Informațiile descrise mai sus imprimate color și în format electronic

·         Baza de date depersonalizată în format Excel sau alt format dorit.

 

 

 

NationalPoll:

Pe lângă QuickPoll – serviciu specializat pe sondaje locale, propunem și opțiunea organizării unui sondaj la nivel național, fără regiunea transnistreană. Pentru orice cercetare în regiunea transnistreană, vă rugăm să ne contactați (link la Contacte) pentru a stabili individual oferta iData.

iData organizează atât sondaje standarde la nivel național, pe un eșantion de 1100 respondenți cu marja de eroare maximă de 2.9%, dar și două opțiuni suplimentare: Basic – eșantion de 600 de persoane și o eroare maximă de 4%, dar și Extended – eșantion de 1800 de persoane cu o eroare maximă de 2.3%. Sugerăm Basic pentru dorința de a afla opinia cetățenilor Republicii Moldova asupra unor subiecte generale, care nu necesită analize în detalii, acest serviciu este făcut mai rapid, marja de eroare e acceptabilă și timpul de culegere și analiză a datelor e mai mic.

Pentru a obține rezultate mai reprezentative la nivel regional și după anumite categorii, sugerăm pachetul Extended, cu 1800 de respondenți. Recomandăm acest tip de sondaj pentru studii mai profunde.

Numărul de întrebări ce pot încăpea în acest chestionar poate varia, în dependență de complexitate de la 30 la 100. Chestionarele sunt elaborate în limbile română și rusă.

Toate prețurile sunt negociabile, iar serviciile pot fi ajustate la dorința solicitantului, spre exemplu: pot fi efectuate studii pe grupuri-țintă mai înguste, în regiuni mai specifice etc.

Vedeți mai jos un exemplu de rezultate ale unui studiu ce a vizat situația tinerilor de 16-20 ani, din câteva localități specifice.

(Link la prezentarea studiului cu tineri)

Basic Standard Extended
Nr. respondenți (interviu față-n față) 600 1100 1800
Durata (săptămâni) 2 4 6
Pagini chestionar (RO/RU) 6 6 6
Sondaj Aleatoriu, vârsta 18+, reprezentativ pe regiuni, medii, tipuri de localități, grupe de vârstă și sexe
Eroarea maximă e eșantionare 4.0% 2.9% 2.3%
Preț (euro) 7699 12999 20499
Ce este inclus în preț? ·         Tabele de frecvențe pe toate întrebările

·         Tabele de segmentare pe toate întrebările (excepție: cele deschise), după maxim 5 segmente

·         Diagrame pentru toate întrebările

·         Descrierea metodologiei

·         Raport cu observații iData de 2-4 pagini

·         Informațiile descrise mai sus imprimate color și în format electronic

·         Baza de date depersonalizată în format Excel sau alt format dorit.

 

 

LocalCensus

Serviciul LocalCensus este destinat atât autorităților publice locale pentru desfășurarea unui recensământ local, cât și asociațiilor de profil, care doresc realizarea unui recensământ în cadrul industriei/breslei. Compania iData a realizat deja recensământul surselor-mass-media și are capacitatea și experiența de organiza studii similare și pentru alte domenii.

Menționăm că realizarea unui recensământ presupune culegerea datelor despre toți subiecții unui grup, cum ar fi o populație sau o mulțime de companii. Pentru a beneficia de acest serviciu oferit de iData, vă recomandăm să ne contactați pentru a vă face o ofertă personalizată, reieșind din necesitățile dvs.

Pentru recensămintele în rândul populației la nivel de localitate/comună/oraș, am pregătit 3 pachete standardizate pentru o populație de 3000/7000/15000 de locuitori. Pentru acest tip de recensăminte, vom colecta informația despre populația prezentă, populația plecată, despre gospodării, dar și despre activitatea economică a populației, atât oficială, cât și informală.

(Link la prezentarea cu mass-media)

Small Standard Large
Nr. populației 3000 7000 15000
Durata (săptămâni) 10 15 20
Pagini chestionar (RO/RU) 4 4 4
Cuprinderea recensământului Populația prezentă, în detaliu. Populația absentă – chestionar scurt. Activitățile economice desfășurate de persoane fizice și juridice, oficial sau informal. Gospodăriile – chestionar sumar.
Rata maximă a necuprinderii 10.0% 10.0% 10.0%
Preț (euro) 8999 17999 34999

 

Mystery Shopping

iData vă ajută să testați calitatea deservirii în cadrul localului Dvs. sau modul în care acționează angajații Dvs. cu clienții. Acest serviciu este personalizat și vă rugăm să ne contactați pentru a-l solicita și noi vă vom face o ofertă individuală, în dependență de subiectul analizat. Pentru fiecare studiu de Mystery Shopping, iData va livra un raport unde vor fi analizate aspectele cantitative, în baza unui chestionar succint, dar și aspecte calitative, în baza observațiilor personale ale operatorilor de teren.

 

Q-Analysis

iData organizează focus-grupuri și interviuri în profunzime cu scopul de a obține de la respondenți informații care sunt mai greu de cules în cadrul sondajelor. Discuțiile de grup sau cele individuale oferă explicații ce descriu atât comportamentul consumatorilor, modul de luare a deciziilor, modul în care se formează păreri despre produse/branduri/organizații/persoane etc. Numărul de focus-grupuri poate varia de la unul la câteva, în dependență de diversitatea grupului-țintă și a subiectului abordat, la fel ca și numărul de interviuri în profunzime.

iData oferă posibilitatea de organiza brainstorminguri, atât cele asistate de către moderatorii iData, cât și cu participarea experților relevanți, invitați de iData. Organizarea unui brainstorming se aseamănă cu cea a unui focus-grup, dar scopul și rezultatul lui este diferit, deoarece pe lângă impresii, discuția se canalizează în special pe generare de soluții și de idei.

 

X-Analysis

iData utilizează un șir de tehnici statistice și modele econometrice pentru rezolvarea mai multor situații și găsirea unor soluții mai optime. Noi propunem aceste servicii pentru situația în care compania/organizația Dvs. are nevoie de anumite optimizări, îmbunătățirea indicatorilor sau doriți să faceți un diagnostic și vreți să știți exact unde e problema. Dacă aveți una din aceste necesități, vă rugăm să ne contactați și să ne scrieți/spuneți cum putem să vă ajutăm și noi vă vom elabora un plan individual.

Precizăm că iData dispune de posibilități de colectare și analiză a masivelor mari de date, astfel încât dacă pur și simplu dispuneți de un volum mare de date și doriți să aflați cum această informație vă poate ajuta, contactați-ne pe noi!

top