OFERTE

Cercetări de satisfacție a angajaților

By 7 februarie 2023 No Comments

Cunoașterea gradului de satisfacție al angajaților este vitală pentru orice organizație care dorește să își mențină un mediu de lucru pozitiv și productiv. Cercetările de satisfacție a angajaților oferă companiilor informații despre nevoile, dorințele și așteptările angajaților, precum și despre factorii care contribuie la creșterea sau diminuarea satisfacției acestora.

Cercetarea de satisfacție a angajaților presupune colectarea de informații prin intermediul unui chestionar sau a unei discuții cu fiecare angajat în parte. Acest proces poate fi realizat periodic sau la cerere, în funcție de necesitățile companiei. Datele colectate sunt apoi analizate și interpretate, iar rezultatele sunt prezentate într-un raport detaliat.

Companiile care efectuează cercetări de satisfacție a angajaților pot obține numeroase beneficii valoroase, precum identificarea factorilor care afectează moralul angajaților și productivitatea acestora, precum și identificarea soluțiilor pentru a îmbunătăți climatul de lucru. De asemenea, cercetarea poate oferi informații valoroase despre angajații care sunt mulțumiți sau nemulțumiți, precum și despre nevoile acestora, ceea ce poate ajuta la crearea unui program de retenție a angajaților eficient.

Contactează-ne ACUM!

Email: mihai@idata.md Tel 060311000

Leave a Reply