Colaborarea dintre Date Inteligente SRL și Clubul de fotbal Zimbru Chișinău pentru sezonul în curs, prevede acordarea lunară a trofeului ”iData – Jucătorul lunii” în baza indexului de performanță InStat.

Deoarece în iulie s-au jucat puține meciuri, jucătorul a fost selectat conform performanței InStat din lunile iulie-august 2021. Cel mai bun jucător din această perioadă este Artur Patraș, care evoluează cu nr.10 la Zimbru. El a avut cea mai constantă și bună evoluție în perioada respectivă, înregistrând un Index InStat de 239.7. Artur Patraș a acumulat cel mai mare index InStat în meciul cu Florești (cu scorul 4-0) – 303 puncte.

În top-5 jucători ai lunilor iulie-august au mai intrat: Ștefan Burghiu – 225.4, Andrei Cojocari – 225.2, Ebenezer Prince Okezie – 223.2 și Alexandru Vremea 224.4.

În luna octombrie vom premia cel mai bun jucător al lunii septembrie. Pentru diversitate, premiul nu va putea fi oferit aceluiași jucător două luni consecutiv. În cazul în care același jucător are cel mai mare index InStat, atunci premiul se va acorda jucătorului care a marcat cele mai multe goluri. Alte criterii de departajare vor fi: cele mai multe pase de gol. Fiți cu ochii pe noi!

Leave a Reply