Astăzi compania IData – Date Inteligente, reprezentată de Mihai Bologan, director executiv și clubul Zimbru Chișinău, reprezentat de Sergiu Topor, director general, au semnat un acord de colaborare în scopul organizării și desfășurării în parteneriat a unor evenimente pe lângă meciurile devizei naționale, precum și promovarea celor mai buni jucători ai echipei Zimbru.

Noua colaborare între iData și Zimbru Chișinău constă în acordarea Trofeului ”Jucătorul lunii”, fiind formată o tradiție în desemnarea lunară a câștigătorului. Menționăm că metoda de selectare este obiectivă, conform indexului de performanță InStat.

Pentru diversitate, premiul nu va putea fi oferit aceluiași jucător două luni consecutiv. În cazul în care același jucător are cel mai mare index InStat, atunci premiul se va acorda jucătorului care a marcat cele mai multe goluri. Alte criterii de departajare vor fi: cele mai multe pase de gol.

Primul trofeu va fi înmânat la meciul de duminică, 19 septembrie, ora 19:00, unde se vor duela FC Zimbru Chisinau, echipa susținută de iData cu FC Sheriff, participantă la Liga Campionilor.

Leave a Reply