Sondaje

Barometrul Electoral 2020- Ediția de august. Prezentarea rezultatelor studiului socio-politic

By 15 septembrie 2020 No Comments

Barometrul Electoral 2020-ediția de august a avut loc doar în rândul experților, care au răspuns la întrebări ce vizează principalele evenimente politice din ultima perioadă, cum ar fi: vectorul politic al Republicii Moldova, revenirea lui Vlad Filat pe arena politică moldovenească, protestele agricultorilor, politica externă, alegerile prezidențiale și alegerile parlamentare. Au fost abordate și subiecte de ordin social, precum: începerea anului de învățământ și gestiunea pandemiei Covid 19.

În parale s-a desfășurat colectarea datelor pentru studiul socio politic care reprezintă un sondaj național efectuat prin metoda față în față în rândul a 1177 respondenți. Au fost abordate subiecte precum, ultimele actualități politice, alegerile prezidențiale și evenimentele politice care au avut loc pe plan internațional.

Barometrul Electoral 2020 reprezintă un proiect al companiei Date Inteligente SRL, care are ca scop colectarea informațiilor statistice și analitice privind situația politică din Republica Moldova.

Pentru a vizualiza prezentarea rezultatelor apăsați pe acest link.

 

Leave a Reply