OFERTE

Întreabă 1023 de moldoveni

By 7 februarie 2023 No Comments

Indiferent dacă ești o persoană fizică sau un agent economic, poți apela la noi pentru a primi răspunsul la o întrebare. Ne poți adresa o întrebare din curiozitate sau pentru a îți rezolva o problemă practică. Dacă scrii o lucrare științifică, dorești să afli percepția publicului asupra unui anumit fenomen sau ai nevoie de informații suplimentare pentru a lua o decizie, noi suntem aici să te ajutăm.

Te vom ghida în formularea întrebării, îți vom oferi variante de răspuns și te vom informa cu privire la cele mai relevante dezagregări ale datelor, în funcție de tipul întrebării. Raportul final va conține rezultatul general al sondajului efectuat pe populația adultă din Republica Moldova, cu excepția Stânga Nistrului, precum și dezagregări pe sexe, grupe de vârstă, nivel de studii, regiuni și altele.

Efectuăm cercetări cantitative (sondaje) lunar, astfel încât poți primi răspunsul la întrebarea ta într-un interval de timp rezonabil, care poate fi chiar mai scurt de o lună. Dacă ai mai multe întrebări, te vom ajuta să le formulezi astfel încât să fie accesibile pentru publicul larg și să permită colectarea de informații relevante.

Contactează-ne ACUM!

Email: mihai@idata.md Tel 060311000

Leave a Reply