OFERTE

Testează produsul

By 7 februarie 2023 No Comments

Vă oferim servicii de elaborare a logo-urilor, sloganurilor și denumirilor atractive pentru produsele sau serviciile dumneavoastră. Dacă aveți un produs sau serviciu gata de lansare, putem să vă oferim o testare independentă și obiectivă, care să vă ajute să aflați cum va fi primit produsul sau serviciul dumneavoastră de către public.

Vom elabora o metodologie potrivită situației dumneavoastră pentru a face o testare cât mai eficientă. Vom identifica și comunica cu potențialii consumatori, clienți sau distribuitori ai produsului dumneavoastră și vă vom oferi o evaluare comprehensivă cu mai multe concluzii și recomandări.

De exemplu, dacă faceți o campanie de rebranding, putem să vă ajutăm să aflați care va fi reacția distribuitorilor la noul logo, la noile elemente cromatice și de brand, inclusiv ce le-ar plăcea și ce nu. De asemenea, veți primi o informație detaliată privind opinia diferitor grupuri socio-demografice.

Alt exemplu, dacă aveți un produs nou consumabil, putem să facem o testare „în orb” și să comparăm noul produs cu produse similare existente pe piață și să oferim o apreciere cantitativă (prin note) și calitativă (prin reacții din partea consumatorilor) la noul produs.

Pentru testări, utilizăm doar metode științifice care dau un rezultat practic.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să aveți un produs sau serviciu de succes și să vă asigurați că investiția dumneavoastră va fi una rentabilă.

Contactează-ne ACUM!

Email: mihai@idata.md Tel 060311000

Leave a Reply