OFERTE

Ofertă specială iData 2023

By 30 ianuarie 2023 No Comments

În vremuri incerte, este esențial să faci alegeri bune pentru afacerea ta. iData (Date Inteligente SRL) poate fi un partener de încredere în acest sens. Suntem o companie cu 6 ani de experiență în cercetări sociologice, cercetări de piață și analiză de date, și putem oferi soluții clare și bazate pe date pentru a-ți îmbunătăți afacerile.
Doar în această lună, beneficiază toate avantajele unei cercetări de piață sau a altor servicii sociologice și de analiză a datelor, la preț redus. Cu un studiu personalizat, poți afla răspuns la întrebările tale, precum ce să vinzi, de ce să vinzi și cui să vinzi. Noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți afacerile în vremuri incerte. Dacă ești un cercetător academic, te vom ajuta să realizezi o cercetare reprezentativă la un preț mult mai mic decât dacă ai face-o individual.

Comandă astăzi cercetarea ta și vei primi rezultatul în doar 30 de zile.

Oferta este valabilă în perioada 1-28 februarie 2023, cu condiția semnării contractului până pe 15 martie 2023, iar cercetările să fie efectuate pe parcursul anului 2023.

Pentru a solicita o ofertă redusă de preț, contactați-ne:
Email: mihai@idata.md
Telefon: 060311000
Facebook/Messanger: facebook.com/dateinteligente

Indicați în mesaj ce tip de servicii aveți nevoie sau în ce domeniu vă putem ajuta. Noi vă vom contacta și vom elabora un plan individual pentru dvs.

Leave a Reply