OFERTE

OFERTĂ SPECIALĂ

By 26 mai 2022 No Comments

Adresează o întrebare în cadrul studiului național de 1000 de persoane din iunie 2022 la doar 99 EUR, TVA=0%.

Condițiile ofertei:

1.       Perioada valabilității ofertei este de 26 mai – 5 iunie 2022, perioadă în care se agreează conținutul întrebării și a variantelor de răspuns. Compania Date Inteligente va oferi suport în ajustarea textului.

2.       Se achită în avans toată suma, în termen de până la 8 iunie 2022.

3.       Oferta este valabilă doar pentru o singură întrebare adresată în iunie 2022.

4.       În cazul semnării unui contract pentru mai multe luni consecutive în care întrebarea va fi adresată în aceeași formă, condițiile ofertei se extind pe toată această perioadă.

5.       Întrebarea nu poate fi provocatoare, manipulativă, discriminatorie sau lipsită de etică. Compania Date Inteligente poate ajuta fie la reformularea întrebării, astfel ca ea să nu fie tendențioasă sau poate refuza întrebarea în cazul în care ea nu corespunde criteriilor enumerate mai sus.

6.       Achitarea se face în lei, la cursul BNM din ziua achitării.

7.       Întrebarea poate fi adresată atât de către o persoană fizică sau juridică, rezidentă sau nerezidentă în Republica Moldova.

8.       Citirea textului întrebării și a variantelor de răspuns nu trebuie să depășească 30 de secunde într-un ritm normal. Întrebarea trebuie să fie cu o singură variantă de răspuns, cu 2 sau cu 3 variante de răspuns.

Ce veți primi:

1.       Opțional: putem prezenta ca 1 sau 2 slide-uri rezultatele la întrebare în cadrul Conferinței Lunare iData – iunie 2022, care se va desfășura la sfârșitul lunii iunie 2022.

2.       Vom oferi un infografic cu rezultatele obținute la întrebare pe total și dezagregat după unele categorii relevante (de exemplu: după sexe, medii de reședință, regiuni, grupe de vârstă, grupuri etnice, nivele de venituri etc.), dar nu mai mult de 5 categorii.

Pentru a beneficia de ofertă, transmiteți textul întrebării și a variantelor de răspuns pe adresa mihai@idata.md sau sunați la 069194064 pentru mai multe detalii.

Leave a Reply